Όταν φωτογραφίζω τόσο γλυκά και αντισυμβατικά ζευγάρια σαν τον Lars και την Elise χαίρομαι διπλά που διάλεξα να ασχοληθώ με τη φωτογράφιση γάμων. Ο γάμος αυτού του υπέροχου ζευγαριού από τη Σουηδία, έγινε αρχές του καλοκαιριού, στον Άγιο Αιμιλιανό στο Πόρτο Χέλι, και απέπνεε τόσο ευαισθησία και Ελλάδα που πραγματικά με μάγεψε. Ήταν πραγματικά αξιοθαύμαστο το πόσο όμορφα ήταν ταιριασμένο το ελληνικό στοιχείο με την πολυπολιτισμικότητα του ζευγαριού και των καλεσμένων του, φίλων και συγγενών που είχαν έρθει από όλο τον κόσμο για να χαρούν με τη χαρά των αγαπημένων τους. Η ευτυχία ζωγραφιζόταν στα χαμόγελα όλων, ανάμικτη με τη συγκίνηση, συναισθήματα που κορυφώθηκαν στους λόγους που εκφώνησαν οι γονείς του ζευγαριού και τα οποία έφεραν δάκρυα χαράς στα μάτια της Elise και των υπόλοιπων παρευρισκομένων.
Όλα ήταν απλά υπέροχα! Και οι παραμικρές λεπτομέρειες ήταν επιμελημένες με προσοχή και πολλή αγάπη από τις φίλες και την οικογένεια της νύφης, έτσι ώστε η τελετή να είναι τέλεια από κάθε άποψη. Τα κλαδιά ελιάς και τα κρίνα που στόλιζαν το λευκό εκκλησάκι, το ολόλευκο νυφικό από αέρινο ύφασμα που έκανε την Elise να μοιάζει με άγγελο που απλώνει τα φτερά του να πετάξει, τα παρόμοια στεφανάκια με λουλούδια στα κεφάλια της νύφης και της παρανύμφου, η όμοια φορεσιά του γαμπρού και του κουμπάρου, η χαρούμενη μουσική υπόκρουση από το Mama mia την ώρα που ο Lars και οι καλεσμένοι με το καραβάκι από το Πόρτο Χέλι προσέγγιζαν το εκκλησάκι, οι φίλοι του ζευγαριού που με την κιθάρα τους πλαισίωσαν την ανταλλαγή των δαχτυλιδιών, και τέλος η δεξίωση με το ελληνικό φαγητό στο κοντινό Epavlis Resort, όλα απέπνεαν έναν χαρούμενο, πολυπολιτισμικό αιγαιοπελαγίτικο αέρα ιδανικό για να συνοδεύσει το ζευγάρι στα πρώτα βήματα της κοινής του ζωής.
Η δεξίωση φυσικά κράτησε με γέλια, συγκίνηση και χαρά, ως το πρωί, κατά τον ελληνικό τρόπο, τιμώντας την αγάπη του ζευγαριού για την Ελλάδα!
Οργανώνερε τον γάμο σας; Αφήστε μας τα στοιχεία σας να συζητήσουμε πως μπορεί να αποτυπωθει αυτη η μοναδική μέρα.
Αποστολή
Thank you!
Back to Top