Πόσες φορές έχετε κλείσει τα μάτια και έχετε φανταστεί τη ζωή σας σαν να ήταν μια κινηματογραφική ταινία; Καρέ καρέ οι ώρες κυλούν και φεύγουν και θα θέλατε να είχατε μια βιντεοκάμερα να μπορούσατε να σώσετε όσες περισσότερες στιγμές γίνεται, έναν πολύτιμο θησαυρό αναμνήσεων που θα τον ανασύρετε πολλές φορές στη ζωή σας, όταν θα νιώθετε την ανάγκη να πάρετε δύναμη από τις όμορφες στιγμές που πέρασαν…

Η κινηματογράφηση του γάμου σας δίνει αυτή την δυνατότητα. Όχι απλά να φυλάξετε σε ένα οπτικό μέσο την καταγραφή του μυστηρίου του γάμου σας, αλλά να δείτε κι εσείς οι ίδιοι αποτυπωμένο στην οθόνη, αυτό που πραγματικά είστε: οι πρωταγωνιστές της μέρας!

Μέσα στο βίντεο η μέρα κυλάει σε αργό ρυθμό και μας επιτρέπει να δούμε το γεγονός από άλλη οπτική γωνία, να παρατηρήσουμε λεπτομέρειες που μας διέφυγαν, να νιώσουμε την ευχάριστη έκπληξη του να δούμε τον εαυτό μας να κινείται μέσα σε ένα σύννεφο ρομαντισμού και έρωτα, αυτό που το άγχος και οι τελευταίες φροντίδες μπορεί να μην μας άφησαν να το απολαύσουμε στην πληρότητά του. Τώρα, μέσα από το βίντεο ζούμε τις στιγμές ξανά και ξανά, μικρές πινελιές τέχνης διανθίζουν την καταγραφή και τα συναισθήματα ξεπηδούν αβίαστα στην καρδιά μας.

Για να γίνει τέλεια η δουλειά μας, απασχολούνται συνήθως δύο οπερατέρ ώστε να μπορέσουμε να έχουμε όσο περισσότερο υλικό γίνεται από την ημέρα, μέσα από την αισθητική ματιά δύο διαφορετικών ανθρώπων. Πολλές φορές μπορεί να επιλέξουμε να υπάρχει και ένας τρίτος, ο οποίος να χειρίζεται Drone και να μας προμηθεύσει εντυπωσιακά εναέρια πλάνα του γάμου, της εκκλησίας αλλά και του τοπίου μέσα στο οποίο γίνεται το μυστήριο, δίνοντάς μας μια αιθέρια οπτική τόσο στο βίντεο, όσο και στη φωτογράφιση.
Αν η βιντεοσκόπηση του γάμου είναι για σας ο,τι και για την ομάδα μας, είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Ιδίως όταν θα μπορείτε να έχετε την ευκαιρία να ξαναδείτε το παρελθόν με άλλα μάτια… Αξία ανεκτίμητη, όσα χρόνια κι αν περάσουν!

Back to Top