Λοιπόν, κάποιες φωτογραφίσεις γάμου είναι ιδιαίτερα ευχάριστες για έναν φωτογράφο… Μια τέτοια φωτογράφιση ήταν κι αυτή του γάμου του Michael και της Mountaha, που επέλεξαν να κάνουν ένα destination wedding, δηλαδή να επισκεφτούν ένα ειδυλλιακό μέρος και εκεί να τελέσουν το μυστήριο του γάμου, παρέα μόνο με τους διαλεχτούς αγαπημένους τους.
Το ζευγάρι είχε ως όνειρο ζωής να τελέσει το μυστήριο σε ένα ελληνικό νησί και μετά από προσεκτική έρευνα επέλεξε την μαγευτική Κέρκυρα για να γίνει το φόντο των ωραιότερων αναμνήσεων της ζωής τους.
Αχ η Κέρκυρα… Το νησί των Φαιάκων με μάγεψε πραγματικά! Τι υπέροχα τοπία, τι φανταστικές γωνιές για να απαθανατιστούν με το φακό, τι γραφικές φιγούρες ανθρώπων! Η Κέρκυρα είναι ένα νησί πλασμένο για έρωτα, έτσι δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να τοποθετήσω το νιόπαντρο ζευγάρι στο κέντρο αυτής της υπέροχης σύνθεσης ουρανού, θάλασσας και πέτρας!
Εντάξει, όλος ο γάμος του Michael και της Mountaha ήταν μια ιστορία από μόνος του, έτσι δεν χρειάστηκε να επινοήσω τίποτα, μόνο να ακολουθήσω τη μέρα τους από την αρχή!
Από το γάμο αυτό δεν έλειψαν οι ξεχωριστές αλλά και αστείες στιγμές! Ο Michael με τον κουμπάρο είχαν κανονίσει να φτάσουν στην εκκλησία με μια παλιά νοικιασμένη Vespa… Όμως το σχέδιο τους είχε απρόοπτα! Η μηχανή ήταν τόσο παλιά που έσβηνε κάθε λίγα λεπτά, έτσι ο κουμπάρος έσπρωχνε σχεδόν τον Michael σε όλη τη διαδρομή μέχρι την εκκλησία! Η νύφη πάλι έφτασε στην εκκλησία περπατώντας σε πομπή με τους συγγενείς της μέσα από τα στενά της Κέρκυρας, αποσπώντας τα βλέμματα των περαστικών! Το μυστήριο τελέστηκε στην Καθολική Εκκλησία της Κέρκυρας και μετά οι καλεσμένοι επιβιβάστηκαν στο τουριστικό τρενάκι που τους περίμενε για να τους ξεναγήσει στην πόλη, ενώ το ζευγάρι κι εγώ κατευθυνθήκαμε προς το παλιό φρούριο για να βγάλουμε φωτογραφίες! Και οι δύο ήταν τόσο χαλαροί, τόσο αέρινοι… Η χαρά από τη μια πλευρά τους έκανε να πετούν στα σύννεφα, αλλά από την άλλη πλευρά και η διάθεσή τους για παιχνίδι ήταν πραγματικά αστείρευτη!

Back to Top