Εντάξει… οι περισσότεροι έχετε ακούσει για το Day After του γάμου… Για όσους όμως δεν ξέρουν τι σημαίνει, πρόκειται για μια ξεχωριστή φωτογράφιση του ζευγαριού με τα ρούχα του μυστηρίου, που λαμβάνει χώρα μετά τη μέρα του γάμου, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να φωτογραφίσουμε αυθόρμητα ή ελαφρώς σκηνοθετημένα πορτρέτα των νεονύμφων, χωρίς να υπάρχει η πίεση του χρόνου. Αυτός ο χρόνος για να παίξουμε άνετα με το φακό, λείπει τις περισσότερες φορές την ημέρα του γάμου, όταν το ζευγάρι είναι αγχωμένο και πρέπει ταυτόχρονα να ασχοληθεί με τις τελευταίες λεπτομέρειες και να υποδεχτεί καλεσμένους.
Έτσι λοιπόν με αφορμή το μήνα του μέλιτος που ο Αντρέας και η Σπυριδούλα διάλεξαν να ζήσουν στην επιβλητική καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς, βρεθήκαμε κι εμείς μαζί τους για την Day After φωτογράφιση.
Η Μονεμβασιά είναι ένα ιδανικό ρομαντικό μέρος για φωτογράφιση γάμου καθώς τα πέτρινα σπίτια, σκαρφαλωμένα στο βράχο και η απλωσιά του Αιγαίου Πελάγους ως εκεί που βλέπει το μάτι, δημιουργούν ένα εκπληκτικό τοπίο άγριων αντιθέσεων. Με την Σπυριδούλα και τον Αντρέα κάναμε μια μεγάλη βόλτα στην παλιά πόλη, περιδιαβήκαμε τα πέτρινα σοκάκια και βρήκαμε τις κατάλληλες γωνίες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν ιδανικό φόντο για τον έρωτά τους. Ξύλινες πόρτες και πέτρινες καμάρες στολισμένες με αναρριχώμενα λουλούδια, παράθυρα και ταράτσες με θέα στο πέλαγος, πετρόχτιστα σκαλιά και τρούλοι εκκλησιών, μας έδωσαν την έμπνευση για να αποτυπώσουμε με το φακό μας στιγμές χαλάρωσης, οικειότητας, τρυφερότητας, θαυμασμού και πάθους, με πρωταγωνιστές το αγαπημένο ζευγάρι.
Αν αναρωτιέστε εάν το ζευγάρι απόλαυσε τη διαδικασία, οι φωτογραφίες σίγουρα μιλούν από μόνες τους! Η λάμψη στα μάτια τους ήταν ευδιάκριτη σε όλη τη διάρκεια της ρομαντικής φωτογράφισης αλλά ακόμη περισσότερο, λίγες μέρες αργότερα όταν πήραν τις φωτογραφίες στα χέρια τους, κάνοντάς μας ακόμη μια φορά περήφανους που μπορέσαμε με τη δουλειά μας να αναδείξουμε με τον καλύτερο τρόπο τη μοναδική σχέση δύο ανθρώπων.
Back to Top